Nurefsan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nurefsan

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap
FORUMUMUZA HOŞGELDİNİZ EĞER BU İLK ZİYARETİNİZ İSE DAHA İYİ YARARLANABİLMEK İÇİN FORUMUMUZA ÜYE OLUNUZ...
YENİ ÜYELERİMİZ BİZLERE KENDİLERİNİ TANITABİLİR İSTEKLERİNİ VE GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞABİLİR...

İnterneti bıraktıracak program yapıldı

YazarMesaj
'Katre'
Admin
Admin
'Katre'

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 126
Yaş Yaş : 34
Rep : 5

İnterneti bıraktıracak program yapıldı Empty
MesajKonu: İnterneti bıraktıracak program yapıldı   İnterneti bıraktıracak program yapıldı Puce-p11Cuma Ağus. 28, 2009 6:54 am

İnterneti bıraktıracak program yapıldı 544471020

Teknolojiye paralel günümüzde giderek yaygınlaşan internet bağımlılığı çılgın boyutlara vardı ve adeta hastalık halini almak üzere...

Bu durumun farkında olan bir grup terapist de ABD'nin Washington eyaletinde bir merkez kurdu. Ülkede bir ilke imza atmış olan Restart isimli bu merkez, "internet bağımlılığını tedavi etme programı" adı altında 45 gün boyunca müşterilerine internet bağımlılığını bıraktırmayı hedefliyor.

Programa katılanlardan Ben Alexander, "İnternet başında fazla vakit geçirmekten dolayı artık hiçbir şeyden zevk almıyorum. Uyku düzenim bozuldu, ailemi ve arkadaşlarımı ihmal etmeye başladım. Hayatımın eski haline dönmesi için bu programa katıldım. Umarım faydalı olur" diye konuştu.

Ücreti 14 bin 500 dolar olan bu programın insanların internet bağımlılığına çare olup olmayacağı ise merak konusu.
(sabah)Ajans5

İnterneti bıraktıracak program yapıldı
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-