pıtır
| Konu: aşk kendin olmakmış Perş. Ekim 01, 2009 6:38 pm | |
| Nice tükenmiş sevdalarda Gönül hiç yorulmadı sevmekten Hazların peşinde koşmaktan Ve 'seni seviyorum' demekten Sanki her seferinde bir başkaydı 'aşk' Ten demiydi yoksa dudakta mıydı? Anıları bir o kadar uzak Ben mi terk etmiştim Yoksa onlar mı çekip gitmişti Her yolcuya hancılık yapan ömrüm... Hep aynıydı, her şey aynıydı… Severken... Başlangıçlar ve sonlar... Kederler ve ağlamalar... Yoruldu bedenimin her hücresi Doyumsuz istekleri paylaşmaktan Büyümüş 'benleri' seyretmekten Oysa ben Bir okyanustum Her bir dalgada onlara yaşam veren, Alabildiğine aşkla seven… Ve her seferde sonsuza savrulan Ve yine yolu kendine çıkan Bütün olamadıklarım, Bu okyanustan alabildikleri Tenlerine yapışmış bir iki damla idi… Oysa ben Sözlere sığmayacak kadar tanımsız Yaşamlarında yer bulamayacak kadar büyük Fark edemeyecekleri kadar onlardım… Özgürüm Bitişli sevdalardan ve tanımlı aşklardan Anladım ki Aşk 'kendim' olmakmış Rüzgâr olup esmek Güneş olup doğmak Sınırsız… Sonsuz… Hesapsız… Yarınsız olmakmış… Ve şimdi burada İki bedende tek can olmakmış. | |
|