Mesaj Sayısı : 41 Yaş : 34Puan : 117Rep : 4Kayıt tarihi : 29/08/09
Konu: yasanmıs olay1 Ptsi Ağus. 31, 2009 3:43 am
Olay bir üniversitede profesör ve bir öğrenci arasında geçer. Öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için profesörün yanına oturur.
Profesör bu durumu kabullenemez ve çocuğa; - öküzlerle kuşlar bir arada oturamaz, der.
öğrenci hiç bozuntuya vermeden; -o zaman ben uçayım, diye kalkar.
Profesör durumu içine sindiremeyince öğrencinin sınavından kalması için elinden geleni yapar. Fakat öğrenci soruları eksiksiz cevaplandırır.
Bunu üzerine profesör; - sana bir soru sorucam, der. - yolda karşına iki kese çıktı birinde akıl diğerinde para var. hangisini alırdın? der. öğrenci; - parayı alırdım. deyince profesör; -ben aklı alırdım, der . öğrenci karşılık verir; - dogaldır insan neye ihtiyacı olursa onu alır.
çıldırmak üzere olan profesör öğrencinin sınav kağıdına büyük harflerle "ÖKÜZ" yazar. öğrenciye verir.
Odadan çıkan öğrenci bir kaç dakka sonra gelip seslenir;
- hocam imzanızı atmışsınız ama notum nerede, der!!!
yamuk prenses
Mesaj Sayısı : 65Nerden : AnkaraPuan : 66Rep : 0Kayıt tarihi : 27/08/09
Konu: Geri: yasanmıs olay1 Ptsi Ağus. 31, 2009 5:13 am
bir üniversitede dersleri zayıf olan bir öğrenci, profesöre; benim geleceğimle oynuyorsunuz,bu dersten geçersem mezun olacağım,der. prof;size sorular soruyoruz ve başarılı olanları geçiriyoruz,der. öğrenci;ben size bir soru sorayım,cevap verirseniz beni geçirmeyin,veremezseniz geçirin,der. prof,tmm der. soru; yasal olup mantıksız olan, mantıklı olup yasal olmayan ve hem mantıksız hem de yasal olmayan birşey söyleyin, der. prof cvp veremez.ve öğrenciyi en yüksek notu vererek geçirir. okulun en zeki öğrencisini çağırır soruyu ona sorar. öğrenci; siz 65 yaşındasınız,eşiniz 23 yaşında, bu yasal ama mantıklı değil. eşinizin sevgilisi var 25 yaşında, bu mantıklı ama yasal değil, ve eşinizin sevgilisini en iyi notla mezun ettiniz, bu; ne mantıklı, ne de yasal...
<yeşil> Admin
Mesaj Sayısı : 495 Yaş : 36Nerden : AnKaRaPuan : 709Rep : 3Kayıt tarihi : 08/01/09
bir üniversitede dersleri zayıf olan bir öğrenci, profesöre; benim geleceğimle oynuyorsunuz,bu dersten geçersem mezun olacağım,der. prof;size sorular soruyoruz ve başarılı olanları geçiriyoruz,der. öğrenci;ben size bir soru sorayım,cevap verirseniz beni geçirmeyin,veremezseniz geçirin,der. prof,tmm der. soru; yasal olup mantıksız olan, mantıklı olup yasal olmayan ve hem mantıksız hem de yasal olmayan birşey söyleyin, der. prof cvp veremez.ve öğrenciyi en yüksek notu vererek geçirir. okulun en zeki öğrencisini çağırır soruyu ona sorar. öğrenci; siz 65 yaşındasınız,eşiniz 23 yaşında, bu yasal ama mantıklı değil. eşinizin sevgilisi var 25 yaşında, bu mantıklı ama yasal değil, ve eşinizin sevgilisini en iyi notla mezun ettiniz, bu; ne mantıklı, ne de yasal...